Onze Verjaardags- en speciale boxen

Verjaardagsbox (1 t/m 12 jaar)

De Verjaardagsbox is een goed gevulde én mooi versierde doos met alle spullen die nodig zijn voor een feestelijke dag! Het ontvangen en uitpakken van de doos is al een feestje. Slingers, ballonnen, traktaties, een cadeautje, een tegoedbon voor een taart en de mogelijkheid om een kinderfeestje te geven; het zit allemaal in de Verjaardagsbox. Het cadeautje past natuurlijk bij de leeftijd van de jarige. De Verjaardagsbox bezorgen we bij de mensen thuis. Dit doen we ongeveer twee weken voordat het kind jarig is of de verjaardag viert. Op die manier zijn alle spullen op tijd in huis en kan ook de taart op tijd gehaald worden. 

Feestbox (13 t/m 18 jaar)

De Feestbox is een goed gevulde box voor kinderen van 13 t/m 18 jaar. De inhoud bestaat uit een cadeau, versieringen, chips, frisdrank en uiteraard ook hier een tegoedbon voor het ophalen van een lekkere taart voor de jarige! De Feestbox bezorgen we thuis. Dit doen we vanaf ongeveer twee weken voordat het kind jarig is of de verjaardag viert. De inhoud van de Feestbox is afgestemd op de wat oudere kinderen. 

Sintbox (per gezin een box)

De Sintbox is een speciale box die we rond Sinterklaas uitdelen aan de gezinnen. Ieder gezin krijgt een Sintbox. De inhoud van de Sintbox is afgestemd op het gezin. Zo krijgt ieder kind van het gezin een cadeautje, zijn er pepernoten, een chocoladeletter en allerlei andere spullen die het Sinterklaasfeest en een heerlijk avondje compleet maken. 

Vakantiebox (per gezin een box)

De Vakantiebox maakt de zes weken in en om huis voor de kinderen nóg leuker!  Ieder gezin ontvangt de speciale Vakantiebox. De inhoud is gericht op de zomervakantie en op de leeftijden van de kinderen. Met een vakantiedoeboek, spelletjes, een bal, kortingskaartjes voor activiteiten in de buurt en meer willen we de kinderen een fijne zomer geven samen met het gezin.