Verjaardagfeestjes

Gezinnen die in aanmerking komen voor een Verjaardags- of Feestbox, kunnen hun kind(eren) ook een gratis kinderfeestje bieden. Verschillende lokale ondernemers bieden de Verjaardagsbox tegen een gunstig tarief een arrangement aan. Van bowlen, zwemmen en dansen tot taarten versieren, aardbeien plukken, voetballen, glow in the dark midgetgolf en schoonheidsbehandelingen; het is allemaal mogelijk.

5 tot en met 12 jaar

De feestarrangementen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 5 t/m 18 jaar. Voor alle leeftijden is een geschikt arrangement gevonden. Daarnaast biedt de Verjaardagsbox kinderen vanaf 12 jaar de mogelijkheid om in plaats van een arrangement te kiezen voor een waardebon van € 35 voor de supermarkt. Met die bon kunnen ze zelf eten/drinken halen om een feestje thuis te organiseren met vrienden/vriendinnen. Bij het bezorgen van de Verjaardags- of Feestbox ontvangen de gezinnen een brief met daarop het aanbod van 3 á 4 feestjes waaruit ze kunnen kiezen. De gezinnen geven vervolgens binnen een week aan of ze gebruik willen maken van één van de arrangementen.

Sponsoren

Het aanbieden van de feestjes wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Stichting Mensen voor Mensen en de verschillende lokale ondernemers die de arrangementen aanbieden.
De ondernemers die (tot nu toe) deelnemen zijn: Kunstschool Alding, Wild Bijzonder Vissen, Workshop Bakken door Ilse Hillebrand, Kim Bekhuis Equistrian, Avatarz, Itty’s Place, Glasmozaiek kado, Morskieft speeltuin, Studio 546 by Sandra, Tante Sien,’n Kaps, Natasja's Hairstudio, Zwembad de Vlaskoel, De Manderveense Aardbei, Knuss Feestjes, Beauty en Wellnes by Nadine, Maisdoolhof Fleringen, Soccer Inside. 

Ook een feestje sponsoren?

Kun jij een leuk kinderfeestje bieden en wil je ook deelnemen?
Voor meer informatie over de feestjes kun je contact opnemen met Mariska Jogems, Sociaal werker armoede,
via m.jogems@swtd.nl of 06 15 11 02 35.